In winkelwagen
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Boodschappenlijst
300 gram bladspinazie
300 gram lasagnevellen
150 gram gedroogde tomaten
250 gram champignons
150 gram rauwe ham
100 gram gorgonzola
50 gram geraspte parmezaan
600 ml melk
50 gram bloem
50 gram boter
Olijfolie
Peper
Nootmuskaat
Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de spinazie en fruit hem in wat olijfolie. Snij de champignons in plakjes en bak ze licht aan in olijfolie. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snij in stukjes.
Smelt de boter met de bloem in een steelpan en laat even drogen. Voeg de melk toe en blijf roeren tot een je gladde saus hebt. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat, voeg de helft van de geraspte parmezaan toe.
Vet een ovenschaal in en leg er eerst een laagje lasagnevellen in. Ga door met laagjes spinazie, champignons, gorgonzola en ham en overgiet met bechamelsaus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laagje geraspte kaas.
Schuif de lasagne 30 tot 45 minuten in de oven tot de kaas een mooi korstje heeft.