Diner

Kaasfondue

Wie gek is op kaas is natuurlijk ook éxtra gek op kaasfondue! Het past bij elke gelegenheid en het valt altijd in de smaak.
Deel dit recept
WhatsApp
E-mail
Onze producten voor dit recept...
Le Gruyère
Zwitserland
Le Gruyère
Vanaf 7,98
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Emmentaler
Zwitserland
Emmentaler
Vanaf 7,98
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Kaasfondue

Boodschappenlijst

  • 1 teentje knoflook
  • 300 gr. Emmentaler geraspt
  • 300 gr. Le Gruyère geraspt
  • 300 ml. droge witte wijn
  • 1 tl. citroensap
  • 2 el. maïzena
  • Brood naar keuze
  • Groenten naar keuze
  • Peper en zout
  • Bereidingswijze

    Smeer de bodem van de fonduepan in met een teentje knoflook.
    Breng de wijn in een pan, zet op het vuur en doe het citroensap erbij.
    Voeg, al roerend, de kaas toe.
    Los de maïzena op in een beetje water en roer tot een glad papje en roer dit door de kaas.
    Breng de kaasfondue op smaak met peper en zout.
    Serveer de kaasfondue met brood en groenten.
    Brood en groenten zijn natuurlijk standaard bij de kaasfondue, maar als je eens zin hebt in iets anders kan je ook soepstengels, gekookte aardappel en/of gekookte pasta gebruiken!

    Nog meer lekkers

    Mini kaasfondue van camembert
    Borrel
    Mini kaasfondue van camembert
    Tosti met boerenkaas
    Lunch
    Tosti met boerenkaas
    Kaasplank met herfstige kazen
    Borrel
    Kaasplank met herfstige kazen
    Zwitserse raclette
    Diner
    Zwitserse raclette

    Exclusieve kortingen? 👀

    Schrijf je nu in en ontvang €5,- cadeau.

    "*" geeft vereiste velden aan