Laat je zintuigen meevoeren naar de Zwitserse Alpen met Grubenkäse, een biologische bergkaas die met liefde en vakmanschap wordt gemaakt in het hart van de ongerepte natuur. Deze kaas wordt op traditionele wijze met de hand vervaardigd uit dagverse, biologische melk van Alpenkoeien die grazen op rijke, bloemige bergweiden. Het resultaat is een karaktervolle kaas met een romige, volle smaak, verfijnd met subtiele notentonen en een hint van kruidigheid – een waar genot voor de echte fijnproever. Grubenkäse kenmerkt zich door zijn stevige textuur en diep goudgele kleur, die zich verdiept naarmate de kaas rijpt. Dankzij een zorgvuldig, ambachtelijk rijpingsproces ontwikkelt de kaas een unieke balans tussen zachte romigheid en pittige intensiteit. Of je hem nu serveert op vers brood, verwerkt in een hartig gerecht of presenteert op een smaakvolle kaasplank: Grubenkäse brengt altijd een stukje Alpenbeleving op tafel. Grubenkäse – proef de berg, proef de traditie, proef puur biologisch vakmanschap.
Extra informatie
Soort
Bergkaas
Melk
Gepasteuriseerde koemelk BIO
Stremsel
Lebstremsel
Veelgestelde vragen
Wordt de kaas vacuüm verpakt?
Ja. Alle kazen worden bij ons vacuüm verpakt.
Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?
Zodra de bestelling is afgerond, en is afgerekend, ontvang je een bevestigingsmail in het door jou opgegeven mailadres.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra de bestelling is geplaatst, kan deze niet meer worden geannuleerd. Wil je de bestelling, om wat voor reden dan ook, toch annuleren? Neem dan contact met ons op.
Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag. De bezorgkosten voor Nederland bedragen €6,95. Voor België, Duitsland en Frankrijk bedragen de bezorgkosten €10,95. Bij bestellingen boven de €25,- zijn de verzendkosten gratis voor Nederland, België en Duitsland. Voor Frankrijk zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen boven de €50,-.