Ingrediënten
- 750 g
- 300 g broccoli
- 300 g champignons
- Vers brood, zoals stokbrood of focaccia
- 500 g vleeswaren (prosciutto crudo, rosette de lyon, Schwarzwälder schinken of salame nostrano)
- Tafelzuur (augurkjes, gele uitjes of zilveruitjes)
Bereiding
- Verwarm de raclettekaas via een raclette-toestel of speciale oven.
- Kook en snijd de groenten, bak het stokbrood en/of de focaccia en doe de rest van de ingrediënten in verschillende kommetjes.
Serveertips
Serveer met een frisse, eenvoudige salade met sla, komkommer en tomaat.
Wil je iets meer kaas?
In onze webshop vindt u vele verschillende soorten biologische kaas, van Goudse kaas en Boerenkaas tot Blauwschimmelkaas en diverse Buitenlandse kazen. Daarnaast bieden we ook iedere week de scherpste kaas aanbiedingen. De beste biologische kaas direct van de boer!
Wanneer u voor 15:00 uur online besteld, zorgen we dat het overmorgen bij u in huis is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het gratis af te halen op één van onze markten in Den Haag, Den Bosch of Amsterdam. Bekijk en bestel voordelig online via onze webshop!