Ingrediënten
- 350 g spaghetti
- 150 g
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 400 g tomatenblokjes
- 140 g tomatenpuree
- 4 tl basilicum
- 2 tl oregano
- 1 tl tijm
- 16 zongedroogde tomaten
- Peper en zout
Bereiding
- Snijd de uien, de teentjes knoflook en de zongedroogde tomaten fijn.
- Doe een klein laagje olie in een hapjespan en fruit de ui aan.
- Voeg na een paar minuten de knoflook en de zongedroogde tomaten toe en bak een minuut lang samen mee.
- Doe de tomatenpuree, oregano en tijm erbij.
- Voeg ook de tomatenblokjes toe aan het mengsel en laat het even op een laag vuur staan.
- Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
- Meng de spaghetti door de saus en rasp de Parmigiano Reggiano er overheen.
- Serveer tot slot met basilicum.
Serveertips
Wil je groente bij deze Spaghetti? Serveer er dan een frisse rucola salade bij.
Wil je iets meer kaas?
In onze webshop vindt u vele verschillende soorten biologische kaas, van Goudse kaas en Boerenkaas tot Blauwschimmelkaas en diverse Buitenlandse kazen. Daarnaast bieden we ook iedere week de scherpste kaas aanbiedingen. De beste biologische kaas direct van de boer!
Wanneer u voor 15:00 uur online besteld, zorgen we dat het overmorgen bij u in huis is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het gratis af te halen op één van onze markten in Den Haag, Den Bosch of Amsterdam. Bekijk en bestel voordelig online via onze webshop!