De Disentiser Bergkaas wordt gemaakt in het kanton Graubünden op een hoogte van 1100 meter. De melk die gebruikt wordt voor deze exclusieve bergkaas wordt tijdens het seizoen geleverd door lokale boeren uit Surselva. Na de productie rijpt de Disentiser Bergkaas in speciale kaaskelders. Door deze unieke rijping van 5-6 maanden ontwikkelt de Disentiser Bergkaas een onmiskenbaar sterk en smeuïg bergkarakter.
Extra informatie
Soort
Bergkaas
Melk
Gethermiseerde koemelk
Stremsel
Lebstremsel
Veelgestelde vragen
Wordt de kaas vacuüm verpakt?
Ja. Alle kazen worden bij ons vacuüm verpakt.
Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?
Zodra de bestelling is afgerond, en is afgerekend, ontvangt u een bevestigingsmail in het door u opgegeven mailadres.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra de bestelling is geplaatst kan deze niet meer worden geannuleerd. Wilt u de bestelling, om wat voor reden dan ook, toch annuleren? Neem dan contact met ons op.
Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag. De verzendkosten in Nederland zijn €6,95. Bij bestellingen boven de €25,- zijn de verzendkosten gratis.