Gratis verzending vanaf €25,-
Voor 15.00 besteld, overmorgen in huis
Search ...
Assortiment
Kazen per soort
Kazen per land
Pakketten
Wijnen
Aanbiedingen
Recepten
Contact
Assortiment
Kazen per soort
Kazen per land
Pakketten
Wijnen
Aanbiedingen
Recepten
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
Home
›
Recepten
›
Zwitserse raclette
Diner
Zwitserse raclette
Raclette is een gerecht uit de Zwitserse bergen, waarbij de kaas wordt verwarmd door een vuur. Door het verwarmen smelt de kaas en kan de kaas worden gegeten. Raclette is gezellig, feestelijk en iedereen houdt ervan!
10 min.
4 pers.
Deel dit recept
WhatsApp
E-mail
Onze producten voor dit recept...
Frankrijk
Raclette de Savoie
Vanaf
€
5,50
Bekijk product
In winkelwagen
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Boodschappenlijst
750 gr. Raclette de Savoie
300 gr. broccoli
300 gr. champignons
Vers brood, zoals stokbrood en focaccia
500 gr. vleeswaren (prosciutto crudo, rosette de lyon, Schwarzwälder schinken of salame nostrano)
Tafelzuur (augurkjes, gele uitjes of zilveruitjes)
Bereidingswijze
Verwarm de raclette via een raclette-toestel of speciale oven.
Kook en snijd de groenten, bak het stokbrood en/of de focaccia en doe de rest van de ingrediënten in verschillende kommetjes.
Serveer met een frisse, eenvoudige salade met sla, komkommer en tomaat.
Nog meer lekkers
Bekijk alle recepten
Borrel
Mini kaasfondue van camembert
15 min.
2 pers.
Lunch
Tosti met boerenkaas
10 min.
2 pers.
Borrel
Kaasplank met herfstige kazen
10 min.
4 pers.
Diner
Zwitserse raclette
10 min.
4 pers.
Assortiment
Kazen per soort
Kazen per land
Pakketten
Wijnen
Aanbiedingen
Recepten
Assortiment
Kazen per soort
Kazen per land
Pakketten
Wijnen
Aanbiedingen
Recepten
Weekaanbiedingen!
Over ons
Veelgestelde vragen
Klantenservice
Contact
Over ons
Veelgestelde vragen
Klantenservice
Contact
Exclusieve kortingen? 👀
Schrijf je nu in en ontvang €5,- cadeau.
"
*
" geeft vereiste velden aan
Voornaam
*
E-mailadres
*
Instemming
*
Ik ga akkoord met het
privacybeleid
*