De Roccolo Valtaleggio is een unieke kaas gemaakt van rauwe melk van Alpina-koeien, afkomstig uit de prachtige regio Valtaleggio in Italië. Deze koeien grazen op de weelderige alpenweiden, wat bijdraagt aan de karakteristieke smaak van de kaas. Na het pekelen in zout water ondergaat de kaas een rijpingsproces van zes maanden op grenenhouten planken, in natuurlijke grotten die perfect zijn voor kaasrijping. Deze unieke omgeving bevordert de ontwikkeling van een korrelige structuur en een intense, pittige nasmaak. De Roccolo Valtaleggio staat bekend om zijn robuuste karakter en is geliefd onder kaasliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders.
Extra informatie
Soort
Bergkaas
Melk
Gepasteuriseerde koemelk BIO
Stremsel
Lebstremsel
Veelgestelde vragen
Wordt de kaas vacuüm verpakt?
Ja. Alle kazen worden bij ons vacuüm verpakt.
Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?
Zodra de bestelling is afgerond, en is afgerekend, ontvangt u een bevestigingsmail in het door u opgegeven mailadres.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra de bestelling is geplaatst kan deze niet meer worden geannuleerd. Wilt u de bestelling, om wat voor reden dan ook, toch annuleren? Neem dan contact met ons op.
Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag. De verzendkosten in Nederland zijn €6,95. Bij bestellingen boven de €25,- zijn de verzendkosten gratis.